Re: Od prosince 2 zaměstnání
A já (jen pro jistotu) doplním, že pokud řůžový papír podepíšete u nového zaměstnavatele, MUSÍTE u starého zaměstnavatele tuto skutečnost včas nahlásit. Aby Vám oba nedávali slevu na poplatníka, ta Vám náleží pouze jednou :o)
Re: Od prosince 2 zaměstnání
Moc děkuji za rady. Prohlášení jsem se dohodl, že za celý rok 2012 budu mít u starého zaměstnavatele a od začátku roku u nového zaměstnavatele. O tom, že budu muset dělat prohlášení poplatníka sám vím. Bude mě to čekat i za rok 2013, protože budu ještě v lednu zaměstnán u obou. Jsem rád, že vše nahlasí zaměstnavatel, ještě se u něj raději ujistím, že tak udělal.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
5. 12. 2012 21:41
Dobrý den,
v prosinci nastupuji do nové práce. Ve staré práci mi končí pracovní poměr na konci ledna (budu dělat tuto práci po večerech). Budu mít tak 2 měsíce 2 zaměstnání. Musím někde něco hlásit sám, nebo vše obstará nový zaměstnavatel.