Re: Potvrzení o studiu
Pokud jste uplatňoval slevu na studium nebo vaše rodiče na vás uplatňovali daňové zvýhodnění, pak musíte mzdové účetní donést potvrzení o ukončení studia. A tady záleží na tom, ke kterému datu vám škola potvrzení o ukončení studia vystaví - kdy jste studium ukončil. Pokud již do školy nechodíte a ani nemáte druhý semestr zaplacený, tak předpokládám, že vám škola vystaví potvrzení, že jste studium ukončil k poslednímu dni prvního semestru (možná bude i dřívější datum).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 12. 2012 23:22
Dobrý den,
chodím na VOŠ (soukromou) a zároveň chodím na brigádu. Do školy jsem již přestal chodit, ale mám zaplacený 1 semestr. Potvrzení o studiu je na rok 2012/2013, tak bych se Vás chtěl zeptat, zda-li ještě platí, když už do školy na druhý semestr nechodím a nemám ho zaplacen.
Mnoho lidí mi tvrdí, že potvrzení o studiu platí do doby, než ze školy přijde dokument o tom, že už nejsem studentem jejich školy.
Předem Vám mnohokrát děkuji za odpověď.