Re: Vyvoz attrakci na Ukrainu
My také používáme hodně pro-forma faktury - ale vždycky tam uvádíme - že slouží jen pro celní účely ... nemáte tam také něco takového?
Tak určitě máte smlouvu o zapůjčení? Také byste měl najít všechy mejly - kde jste si umlouvali zapůjčení apod. - Platil vám nájemné?
Určitě musíte někde najít, že nejde o převod majetkových práv - ale jen o zapůjčení, pronajmutí či co.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
27. 12. 2012 22:24
Dobry Den.CHtel jsem se zeptat,v roku 2007 jsem odeslal attrakce na Ukrainu. S cilem procleni, k deklaracim byli vystaveny proforma faktury ktere byli vystaveny na Ukraince.Procleni provedl on.Dale jsme spolecne pracovali. A tetˇ meˇna zaklade proforma faktury tvrdi ze attrakce jsou jeho.I když mně to nezaplatil.řika mne že proforma faktura je zkracena verze kupni smlouvy....Je to mozne?Predem Dekuji.