Re: cena DPFO 2012
Já i jako externí dělám za čokoládu (pro zaměstanace firmy, pro kterou pracuju - ne pro lidi "z ulice")
Pro OSVČ s výdaji paušálem mám cenu za přiznání a přehledy - 1500 Kč. (pro některé za 1000 Kč) Tak si to nějak odvoďte.
Musíte se domluvit i s tím, pro koho děláte. Třeba nebude ochoten Vaši cenu zaplatit.
Já dělám pro naše zaměstnance také zdarma. Ale na bývalém pracovišti syna chtěli dokonce od zaměstnanců za provedení RZD 1000 Kč(!) Určitě na to neměli právo, ale nikdo neprotestoval. Synovi jsem raději dělala přiznání, nechtěl se dohadovat. Šlo o soukromou stř. školu, mají externí účetní.
Vidíte, a já naopak každému, kdo od nás před koncem roku odchází, připomínám, že si má přijít požádat o RZD, pokud do konce roku nikde jinde nezačne pracovat. Mrzelo by to i mě, kdyby měli lidi s ne moc velkými příjmy zbytečně ještě o něco přijít.
U manželova dřívějšího zaměstnavatele taky chtěli zaplatit za RZD od lidí, kteří už u nich nepracovali, tak jsem jeho dělníkům udělala přiznání, taky zadarmo(3 lidi). Šlo jen o malé vrácené částky a byla to spíše přátelská výpomoc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 1. 2013 23:12
Dobrý den,
prosím o informaci kolik si účtovat za zpracování běžného přiznání DPFO 2012 - myslím tím zaměstnanec se ženou na mateřské, nějaké dary,úroky atd...
děkuji....