Re: OSSZ - přehledy
Děkuji za odkaz, základní informaci jsem měla ze školení, ale marně jsem hledala něco na stránkách CSSZ. Myslím, že taková změna měla být výrazně mezi aktualitami na titulní stránce, a ne takto schovaná. Teď jsem se zhrozila - podle školení se el. podání mělo týkat jen zaměstnavatelů a s hrůzou zjišťuji, že za rok nejspíš i podnikatelů - to si má vážně každý podnikatel zřizovat elektronický podpis nebo zmocňovat nějakého zástupce?
Re: OSSZ - přehledy
Že za 2013 papírově je jasné, ale jestli potom opravdu každý podnikatel bude muset elektronicky - hrůza. Ani nevím, jestli např. manžel mi bude moci dát plnou moc na můj el. podpis, když ho mám zřízený pro zaměstnavatele. Druhý určitě mít nemůžu a on si sám žádné papíry na úřady dělat nebude, je zvyklý na servis ode mně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 1. 2013 14:08
Musí se již letos posílat přehledy na OSSZ pouze elektronicky nebo je možno ještě i v papírové podobě? Děkuji.