Re: zavisla činnost-prijmy hrazene po 31
Nic neděláte špatně, je to opravdu tak. Vy nebudete znevýhodněný, o to větší daň jste dostal loni vrácenou. Zkontrolujte si to v loňském daň ovém přiznání - pokud jste v průběhu roku 2012 dostal doplacenou celou mzdu z r.2011, pak byste zhruba to, co jste loni dostal na daních vráceno, měl nyní zase zaplatit. Samozřejmě mohou být rozdíly...
Re: zavisla činnost-prijmy hrazene po 31
ano,v tom případě je to nespravedlivé.ale takový je zákon, s tím nic neuděláte,bohužel
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
3. 3. 2013 10:00
Dobrý den,
řešim problem,závisla činnost, firma pozde vyplatila mzdu 2011-az po 31.lednu 2012. tím padem za 2011 jsem v priznani nemel veškere prijmy jen ty vyplacene do 31.ledna nasledujiciho roku.
Ted mi ale vychazi v priznani za rok 2012 velka dan,kdyz tam zahrnu prijmy z 2011-hrazene v prubehu 2012. Jelikož slevu na poplatnika mi byla uznána řádne z mezd uz 2012 a na doplatek z roku 2011 mi tim padem sleva na poplatníka nezbyde.
Co dělam spatne? Přeci nemůžou znevýhodnit poplatnika kteremu pozde uhradi mzdu a posunou mu prijem do dalšiho roku...