Daňové přiznání zaměstance?

• (neregistrovaný)

4. 3. 2013 10:43

dobrý den,chci se zeptat zda když si chci udělat dańové přiznání za rok 2012 ,stačí mi z bývalého zaměstnání za ten rok evidenční list důchodového pojištění a údaje o výši průmerného výdělku.....daňové přiznání za mě v bývalé práci nedělaly....a ani mi nedovolily napsat si slevu na dítě ,měla bych totiž nebo mám docela velký problém s komunikací s nimi a jiné papíry je složité dostat

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 3. 2013 10:47

jasná. (neregistrovaný)

Re: daňové přiznání zaměstance?
      ELDP není dostačující pro daňové přiznání. Zajděte za účetní zaměstnavatele a požádejte o potvrzení o zdanitelných příjmech.

• 4. 3. 2013 12:24

L.V. (neregistrovaný)

právě že za účetní dojít nemůžu,protože je až v praze a bohužel sme jí nikdy neviděly a na moje sms zprávy a telefon nereaguje......čekám že mi odpví tak za 14dní že mi to nestihne udělat:-( ....nevím co s tím...a může mi třeba poslat to potvrzení emailema já si to můžu vytisknout?

• 11. 3. 2013 19:37

nora58 (neregistrovaný)

V práci požádejte o Potvrzení o zdanitelném příjmu za r. 2012 /to vám jsou povinni dát/, žádný evidenční list. Proboha, kde to pracujete, že vám nedovolí uplatnit dítě, to je přece vaše volba, jen k tomu musíte dokládat nějaké papíry, ale oni vám nemohou bránit uplatňovat slevu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).