Re: Přehled SP- vedlejší SVČ výpočet
paní Vilmo, nezlobte se, ale píšte "kraviny".. rozhodná částka u SP je pro rok 2012 u vedlejší činnosti 60.329 Kč, takže paní to přesáhla...
vyšel mi nedoplatek na SP 14.873 Kč + zálohy na rok 2013 jsou 2.479 Kč (brala jsem 6 měsíců vedlejší činnosti - červenec až prosinec)..
u ZP je nedoplatek 6.877 Kč
Re: Přehled SP- vedlejší SVČ výpočet
Aha, tak to mi vyšlo původně stejně, co se týká SP, ale u ZP mi vychází nedoplatek 6.864,-Kč a nevím proč Vám to vyšlo jinak...
Ještě se zeptám, rozhodná částka je prosím přesně co? Vím, že se ptám jak blbec, ale dělám to prvně...příště se polepším :-).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
17. 3. 2013 12:26
Dobrý den, poradí mi prosím někdo s výpočtem na přehledu SP za rok 2012. Rozdíl mezi příjmy a výdaji je 101 867,-Kč. živnostenský list je od července 2012, zálohy jsem neplatila. Jinak celý rok jsem zaměstnána. Když jsem teď udělala přehledy, tak mi vychází velký nedoplatek a celkem vysoké nové zálohy....a nevím jestli něco nepočítám špatně :-(.
Děkuji všem za odpověď a přeji hezkou sluníčkovou neděli :-).