Re: Použití WC v obchodě
Takový předpis neexistuje. Většinou to chodí prakticky tak, že pokud chce někdo využít této služby a není zákazník obchodu/prodejny/provozovny, tak zaplatí a pak to bývá bez problémů (energie, voda atd.. ) provozovatele také něco stojí. Myslím, že v jakékoliv restauraci/kavárně apod.. by Vám bez problémů vyhověli. Při nejhorším si můžete dát někde kávu a spojit užitečné s příjemným. Záleží také, co to bylo za obchod.. někde není ani povinnost mít wc.
Byl to velký obchod s dětským oblečením a dětskou obuví
Nebyl náhodou na Černém Mostě? Taková hala v poli.... Tam mě poslali na pumpu poté, co jsme tam koupili kočárek za 20000 Kč. WC měli zamčené, prý z hygienických důvodů jen pro těhotné. No, tak už jsme tam nešli a když za čas volali s nějakou nabídkou, řekl jsem jim, ať si nejdřív zřídí tam u nich v polích WC i pro chlapy. To je lepší než jakýkoli předpis.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Chcete si pořídit státní dluhopisy pro občany? V pondělí začne druhé upisovací období
Inflační koeficient k dani z nemovitostí se nemění ani pro rok 2027
Nová povinnost pro e-shopy, budou muset mít tlačítko pro odstoupení od smlouvy
Lekce češtiny pro Brity. Kampaň Škodovky vyvolala na sítích poprask
Proč je nutné brát studii, která odhaduje přínosy EET na 14 mld. Kč, s rezervou?
Jako důchodce jste přerušili podnikání. Pojišťovna po vás ale může dál chtít pojistné
2. 4. 2013 14:07
Nevíte někdo, zda existuje právní předpis, který ukládá, že pokud občan požádá o použití toalety, musím mu vyhovět? Kdysi mi někdo říkal, že takový předpis existuje v občanském zákoníku, ale nemohu ho najít.
Požádala jsem dnes v obchodě, zda by nepustili mojí dceru vyčůrat. Odmítli mě. Jsem spořádaná žena a obě jsme byli slušně a čistě oblečené. Velice mě to lidsky pohoršilo, protože než seženu pro malé dítě možnost udělat potřebu jinde je nejen náročné, ale i ne včas proveditelné.
Děkuji za rady