Re: čísla účtů
Aha, nám totiž na školení tvrdili že prostě něco zveřejnit musí, takže když tam nic nepošleme, tak zveřejní co tam mají.
A jak jste to prosím napsala jako čestné prohlášení nebo že jen že "firma XY má číslo účtu 123456789/0100" + samozřejmě podpis atd.., dnes jdu na fú se závěrkou, tak bych to vzala s tím.
Děkuji
My nic neoznamovali a zveřejněný máme účet, který je na FÚ evidovaný od roku 1999.
Nejste jediná, před chvílí jsem řešila pár účtů.
U zahraničních prý ještě čekají, až jim banky potvrdí majitele účtů. U korunových se prý stává, že právě to potvrzení nepřišlo. Musela jsem na FÚ odnést smlouvu se spořitelnou a paní to tam dopsala ručně. Mají v tom pěkný zmatek.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
2. 4. 2013 14:39
Dobrý den,
tam kde má být zveřejněno naše číslo účtu se nám píše
Bankovní účty určené ke zveřejnění
Žádné číslo účtu ve smyslu § 96 odst. 1 zákona o DPH nebylo ke zveřejnění určeno
Žádné číslo účtu jsem jim neposílala, protože máme od založení firmy jedno jediné a čekám že ho automaticky zveřejní. Některé firmy už č. účtu zveřejněné mají, tak si nejsem jistá jestli to zveřejní a nebo jim to tam mám ještě poslat. Na fú jsem v únoru volala abych si ověřila že tam mají naše správné číslo účtu a mají.
Prosím o radu a děkuji