Re: druh živnosti - fakturace
Vytiskněte si níže uvedené stránky, ať máte něco v ruce
Možná že došlo jen k záměně pojmů, rozšíření jiné, než volné živnosti, je zpoplatněno
http://www.praha1.cz/cps/odbory-a-oddeleni-spravni-poplatek-za-zio.html
Re: druh živnosti - fakturace
moc a moc děkuji, hned v pondělí tam zajdu. No já jsem měla pocit, že se vyjadřuji docela přesně..paní si mě našla podle občanky, já jsem jí sdělila, že bych chtěla připsat obor činnosti, na kterou bych mohla fakturovat administrativní práci...no a výsledek znáte. :-) možná byla nová :-) zase byla ale strašně milá a ochotná, tak se na ní ani nezlobím. Vám moc děkuji za dokonalé odkazy. Hezký víkend
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
5. 4. 2013 14:42
Dobrý den,
živnost
předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
obory činnosti: Zprostředkování obchodu a služeb (č.47)
poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků (č.60).
Nyní bych potřebovala vyfakturovat administrativní činnost v kanceláři jednomu subjektu - kontrolovala jsem dokumenty, roztřídila a následně zařadila do šanonů. Musím oznamovat druh činnosti a nechat si ho zapsat, to prý stojí 500 Kč, paní na ŽL mi řekla, že můžu fakturovat všechny druhy činností z volných živností. Je to tak? Děkuji