Re: Dohoda o pracovní činnosti
Děkuji, všechny vaše připomínky splňuji, ale můžu mít měsíčně těch 5.000,- nebo musí být mzda na hodinu. Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
8. 5. 2013 17:59
Dobrý den, prosím o radu zkušené účetní v oblasti mzdové problematiky. Pracuji u jedné firmy na plný úvazek. Naskytla se mi možnost práce ještě u jiné firmy na dohodu o pracovní činnosti. Chtěla jsem se ujistit než něco podepíšu. Můžu mít i tuto smlouvu na dobu neurčitou. Pracovní úvazek bude 20 hodin týdně. Ale chtěla jsem se ujistit, jestli můžu mít ve smlouvě napsáno že mzda činí za měsíc 5.000,- Kč nebo musí být stanoven na hodinu? Těch 20 hodin týdně tam určitě odpracuji. Děkuji moc za každou radu. Ještě bych chtěla poprosit, jestli je ještě něco, na co si mám dát pozor, aby se mi to nebilo s původní prací. Nevadí když funkce bude u obou smluv stejná. Prostě stejná náplň práce u obou firem. Ještě jednou moc děkuji.