Re: Neomluvená absence - krácení dovolen
>Dobrý den, chci se zeptat, jestli zaměstnanec
>odpracoval polovinu měsíce a pak od 20.5. nepřišel do práce a
>má neomluvenou absenci. Jak budu dělat mzdy za měsíc
>květen mohu mu z částky co má dostat za odpracované dny
>strhnout zdravotní pojištění, které jsme za něj
>zaplatili za neomluvené dny a mohu mu zkrátit dovolenou
>třeba i o 8 dní na které měl tento rok nárok?
ANO
>Také se chci zeptat když mu pracovní poměr skončil k
>4.6. a bude mít zase áčka mohu si částku za
>zdravot.pojištění strhnout z výplatu za květen? děkuji
Neposílejte mu výplatu na účet, ale nechte ji na pokladně a až si příjde pro výplatu, tak mu o částku na ZP za červen dejte méně a nechte si podepsat, že na pokladně složil částku na zaplacení ZP za červen.
Re: Neomluvená absence - krácení dovolen
A nemohu mít problém, kdyby na nás poslal kontrolu, že mám uvedené že má mít vyplacenou mzdu na účet a já mu ji nechám na pokladně. Pro mě by to bylo nejlepší, protože ani neodevzdal svěřené pomůcky a klíče od skřínky, tak se tu možná aspoň ukáže.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
5. 6. 2013 10:26
Dobrý den, chci se zeptat, jestli zaměstnanec odpracoval polovinu měsíce a pak od 20.5. nepřišel do práce a má neomluvenou absenci. Jak budu dělat mzdy za měsíc květen mohu mu z částky co má dostat za odpracované dny strhnout zdravotní pojištění, které jsme za něj zaplatili za neomluvené dny a mohu mu zkrátit dovolenou třeba i o 8 dní na které měl tento rok nárok?
Také se chci zeptat když mu pracovní poměr skončil k 4.6. a bude mít zase áčka mohu si částku za zdravot.pojištění strhnout z výplatu za květen? děkuji