Re: Prosím o pomoc učetní s programem po
má převedený účet 431? A mrkněte na účty 395,111,131 jestli nemají nějaký zůstatek. Nebo se podívejte o kolik vám to nesedí a podivejte se do obratovky, jestli některý účet tomu neodpovídá.
Řekla bych vám, ať mi to pošlete, ale mám fofry, a budu mít čas až v pátek. Pokud nikoho neseženete, tak se ozvěte. Nicky.1@centrum.cz. A vám to podepisuje daňový poradce? nemohl by vám pomoct on? Připomínám, že máte +5 pracovních dní k dobru, kdy je podání bez pokuty.
Re: Prosím o pomoc učetní s programem po
Jste moc hodná, daňového poradce má smluveného ta účetní a on to vždy jen podepsal. paní účetní byla moc šikovná a všechny kontroly jsme měli v pořádku, ale nestihne to už dodělat. Zkusím se podívat na ty účty, ale obávám se, že si s tím neporadím. Toleranci 5ti dní využívám i já když nestíham manželovy zpracovat např. DPH, ale daňové evidence je něco jiného než účetnictví, na to si již opravdu netroufnu. Myslíte, že se ten soubor dá přeposlat emailem?? Děkuji MZ
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
26. 6. 2013 22:06
Dobrý večer,
taťkovi vážně onemocněla účetní a nestihne mu dodělat daně. Já umím jen daňovou evidenci, účetnictví jsem dělala kdysi, ale už si to moc nepamatuju. Má to rozpracované, vše zaúčtované. Ale nesedí stav aktiv a pasiv. Najde se nějaká účetní pracující v programu pohoda, které bych přeposlala celý soubor a za nějakou rozumnou cenu nám pomohla dodělat??
Moc děkuji za nabídky a přeji hezký večer
Markéta