Re: Uzavření smlouvy po rozvázání z 31.0
Promiňte mi, Katko, nerozumím Vaší poznámce, jak to myslíte? Moc Vám děkuji za odpověď.
Já Vám moc děkuji za shovívavost. Právě, slečna měla PP do 31.07.13 - byl by jí prodloužen, ale nakonec se rozhodla ukončit dohodou k 31.05.13. Nakonec to nějak nevyšlo a šla na ÚP, chtěla jsem jí dát šanci, ale právě mě napadlo, jak je to teď s tím půlrokem, aby nebyla posléze potíž. Mohu jí tedy vystavit PS? Děkuji Vám ještě jednou.
Já Vám moc děkuji za shovívavost. Právě, slečna měla PP do 31.07.13 - byl by jí prodloužen, ale nakonec se rozhodla ukončit dohodou k 31.05.13. Nakonec to nějak nevyšlo a šla na ÚP, chtěla jsem jí dát šanci, ale právě mě napadlo, jak je to teď s tím půlrokem, aby nebyla posléze potíž. Mohu jí tedy vystavit PS? Děkuji Vám ještě jednou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
5. 8. 2013 7:00
Hezké ráno, chtěla bych Vás poprosit o radu: zaměstnankyně rozvázala s námi PP k 31.05.2013 dohodou. Nyní byla na ÚP - chtěli bycho ji zaměstnant zpět, neuplynulo ale 6 měsíců. Je nějaká možnost, jak s ní sespat pracovní smlouvu? Nová vstupní lékařská prohlídka budeš asi též nutná, nebo?
Velmi děkuji za Váš čas a hlavně radu.
Úspěšný týden.