Re: náhrada mzdy za nemoc
Měl pracovat 8 hodin, pracovala 6. Na ty 2 hodiny by měla mít buď neplacené volno (o to by měla písemně požádat a šéf schválit) nebo neomluvenou absenci. Protože teď má neschopenku a šéfovi se nelíbí platit náhradu mzdy 8 hod, podle mě byste se s ní mohli domluvit a zpětně k 2.9. sepsat dohodu o 6 hod prac.době. Tím byste jí platili náhradu 6 hod a neodpracované hod byste nemuseli řešit. Až přijde do práce a bude chtít opravdu pracovat 8 hod denně, sepíšete další dohodu (dodatek k prac.smlouvě)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
5. 10. 2013 21:32
Zaměstnankyně se vrátila v červnu z MD, jelikož neměla školku, umožnila jí naše firma práci na zkrácený prac. úvazek na 3 hod.(dítě hlídala babička).
Od září, kdy jí bylo dítě umístěno do mat. školky, má již smlouvu na 8. hod. Od 9.9. přinesla neschopenku. Podle mě by se jí náhrada mzdy měla vyplácet za 8 hod/den. Majiteli firmy se to ale nelíbí, od začátku září ještě ani 1 den 8 hod. neodpracovala ( denně přibližně 6 hodin - dřívější vyzvedávání děcka ze školky). Poradí mi někdo?
Děkuji za odpověď