Re: Okrsková volební komise -náhrada dop
Plus ještě bych se rád zeptal jak to s tou daní je, bohužel jsem nestihl to "školení" kvůli škole a že snad studenti mohou žádat o úlevu.
Vážně děkuji za každou radu, tyto podstatné věci jsem nikde nenašel, nebo možná našel, ale protože se v zákonech ještě moc neorientuji, tak jsem to pochopil špatně.
jestli nemáte už někde jinde podepsané prohlášení poplatníka, tak ho můžete podepsat u úřadu a bude vám uplatněna sleva na poplatníka, která pokryje celou zálohu na dani, tiskopis prohlášení poplatníka si můžete stáhnout z netu a vyplněný už odevzdat na úřadu (ne všechny úřady upozorňují na možnost podepsat prohlášení popatníka)
http://www.financnisprava.cz/assets/tiskopisy/5457_22.pdf
Děkuji mnohokrát, to je přesně ono :)
Re: nemáte zač
>>>Plus ještě bych se rád zeptal jak to s tou daní je,
>>>bohužel jsem nestihl to "školení" kvůli škole a že
>>>snad
>>>studenti mohou žádat o úlevu.
>>>
>>>Vážně děkuji za každou radu, tyto podstatné věci jsem
>>>nikde nenašel, nebo možná našel, ale protože se v
>>>zákonech ještě moc neorientuji, tak jsem to pochopil
>>>špatně.
>>
>>jestli nemáte už někde jinde podepsané prohlášení
>>poplatníka, tak ho můžete podepsat u úřadu a bude vám
>>uplatněna sleva na poplatníka, která pokryje celou
>>zálohu
>>na dani, tiskopis prohlášení poplatníka si můžete
>>stáhnout z netu a vyplněný už odevzdat na úřadu (ne
>>všechny úřady upozorňují na možnost podepsat
>>>>prohlášení
>>>popatníka)
>>
>>http://www.financnisprava.cz/assets/tiskopisy/5457_22.pdf
>
>
>
>Děkuji mnohokrát, to je přesně ono :)
směnice mfcr č.j. 124/1354/2002, kterou se upravuje postup obcí, krajů a okresních úřadů při financování voleb do zastupitelstev obcí, krajů a Parlamentu České republiky, ve znění směrnice Ministerstva financí ze dne 3. ledna 2003, č.j. 124/123 009/2002, směrnice Ministerstva financí ze dne 26. června 2007, č.j. VV08/2007, směrnice Ministerstva financí ze dne 17. června 2010, č.j. 12/36 381/2010-124 a směrnice Ministerstva financí ze dne 19. září 2012, č.j. MF – 78 065/2012/12-124.:
cestovní náhrada nepřísluší členu volební komise za cestu z místa jeho trvalého pobytu do místa jednání volební komise a zpět
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
15. 10. 2013 15:45
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli náhodou někdo nevíte, jak je to s kompenzací nákladů na dopravu u členů v okrskové volební komisi. A jestli se počítá od místa trvalého bydliště, nebo pokud jsem někde jinde. Předem děkuji moc, nikde jsem nic pořádně o tomto nenašel, vždy jen o odměňování za účast a jaké se z toho platí daně, ale tyto náhrady jsem nemohl najít.
Děkuji.