Re: Okrsková volební komise -náhrada dop
Plus ještě bych se rád zeptal jak to s tou daní je, bohužel jsem nestihl to "školení" kvůli škole a že snad studenti mohou žádat o úlevu.
Vážně děkuji za každou radu, tyto podstatné věci jsem nikde nenašel, nebo možná našel, ale protože se v zákonech ještě moc neorientuji, tak jsem to pochopil špatně.
jestli nemáte už někde jinde podepsané prohlášení poplatníka, tak ho můžete podepsat u úřadu a bude vám uplatněna sleva na poplatníka, která pokryje celou zálohu na dani, tiskopis prohlášení poplatníka si můžete stáhnout z netu a vyplněný už odevzdat na úřadu (ne všechny úřady upozorňují na možnost podepsat prohlášení popatníka)
http://www.financnisprava.cz/assets/tiskopisy/5457_22.pdf
Děkuji mnohokrát, to je přesně ono :)
Re: nemáte zač
>>>Plus ještě bych se rád zeptal jak to s tou daní je,
>>>bohužel jsem nestihl to "školení" kvůli škole a že
>>>snad
>>>studenti mohou žádat o úlevu.
>>>
>>>Vážně děkuji za každou radu, tyto podstatné věci jsem
>>>nikde nenašel, nebo možná našel, ale protože se v
>>>zákonech ještě moc neorientuji, tak jsem to pochopil
>>>špatně.
>>
>>jestli nemáte už někde jinde podepsané prohlášení
>>poplatníka, tak ho můžete podepsat u úřadu a bude vám
>>uplatněna sleva na poplatníka, která pokryje celou
>>zálohu
>>na dani, tiskopis prohlášení poplatníka si můžete
>>stáhnout z netu a vyplněný už odevzdat na úřadu (ne
>>všechny úřady upozorňují na možnost podepsat
>>>>prohlášení
>>>popatníka)
>>
>>http://www.financnisprava.cz/assets/tiskopisy/5457_22.pdf
>
>
>
>Děkuji mnohokrát, to je přesně ono :)
směnice mfcr č.j. 124/1354/2002, kterou se upravuje postup obcí, krajů a okresních úřadů při financování voleb do zastupitelstev obcí, krajů a Parlamentu České republiky, ve znění směrnice Ministerstva financí ze dne 3. ledna 2003, č.j. 124/123 009/2002, směrnice Ministerstva financí ze dne 26. června 2007, č.j. VV08/2007, směrnice Ministerstva financí ze dne 17. června 2010, č.j. 12/36 381/2010-124 a směrnice Ministerstva financí ze dne 19. září 2012, č.j. MF – 78 065/2012/12-124.:
cestovní náhrada nepřísluší členu volební komise za cestu z místa jeho trvalého pobytu do místa jednání volební komise a zpět
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
15. 10. 2013 15:45
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli náhodou někdo nevíte, jak je to s kompenzací nákladů na dopravu u členů v okrskové volební komisi. A jestli se počítá od místa trvalého bydliště, nebo pokud jsem někde jinde. Předem děkuji moc, nikde jsem nic pořádně o tomto nenašel, vždy jen o odměňování za účast a jaké se z toho platí daně, ale tyto náhrady jsem nemohl najít.
Děkuji.