Re: pravidelné pracoviště-dodanění 1% ??
Ale prý někde četl, že je nutné aby firma měla pronajaté parkoviště v tom místě bydliště pracovníka.
Mně to přijde zbytečné, proč pronajímat nějaké parkovací místo, když nám nevadí, že auto bude stát na veřejném parkovišti. Ať tak či tak má pracovník možnost si s ním odjet soukromě pro chleba aniž o tom víme...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
31. 10. 2013 14:42
Pročetla jsem si několik diskuzí a doufám, že jsem pochopila správně...
S pracovníkem, jehož pracovní náplní je objíždět naše zákazníky a po zbytek času pracovat u počítače doma je možné:
- uzavřít pracovní smlouvu s místem výkonu práce "území ČR"
- v pracovní smlouvě pro účel cestovních náhrad sjednat jako pravidelné pracoviště bydliště pracovníka. Pracovní cesty pak budou začínat a končit v místě jeho bydliště.
- poskytnout tomuto pracovníkovi služební automobil, který bude určen pouze pro firemní cesty a bude zaparkován v místě jeho bydliště (Použití na soukromé cesty není sjednáno, dodaňovat 1% se NEBUDE)
Souhlasí to? Není v tom někde zádrhel, který mně unikl? Děkuji předem!!