Re: Odstupné
omlouvám se, že se pletu do diskuze, to jde, když se ukončí PP k 31.12., aby odstupné bylo zúčtováno v lednu a vyplaceno v únoru? Mám také dostat odstupné a docela by se mi šiklo, kdyby bylo zúčtováno v lednu, mám se vracet po RD do práce 22.12.tohoto roku a tím, že dostanu odstupné si mě už manžel nebude moct uplatnit na konci roku jako manželku. Prosím tedy za vysvětlení, jestli jde, když ukončíme PP 22.12.2013, aby mi bylo zúčtováno v lednu. nebo prosím za vysvětlení odpovědi. děkuji
Re: Odstupné
Nejde. Musíte se zuby nehty udržet aspoň do ledna. Pak se vám to překulí do dalšího roku a jste v pohodě. Nejste povinna ukončit PP hned 22.12.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
10. 11. 2013 18:55
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na vyplacení odstupného. V případě, že se mnou ukončí zaměstnavatel pracovní poměr k 31.12.13, tzn. dostanu vyplacené odstupné v lednu 2014. Bude se mi vyplacené odstupné počítat do příjmů za rok 2013 nebo 2014?
Děkuji za odpověď
Lenka