Re: Pracovní smlouva
tak to vypadá, že má 2 zam-tele současně, což mít může
otázkou je, jak bude obě 2 práce zvládat, zvláště, pokud musí být ve stejnou dobu na dvou různých místech
jistě máte sjednanou zkuš. dobu, tak pokud vám jeho zaměstnání u vás dělá problémy, můžete s ním ukončit ve zkuš. době PP
pokud má jiného zam-tele, tak vám zápočtový list nedodá
dejte si od něho vlastnoručně napsat, jaké exekuce a komu se platí
také by si měl určit "hlavního" zam-tele, který bude sledovat MVZ ZP, daň. prohl. bude mít podepsané jen u jednoho zam-tele (to má asi u stávajícího, takže u vás pozor - budete danit dle příjmů).....
Re: Pracovní smlouva
poproste účetní, ať vám aspoň řekne jméno exekutora a s ním se už domluvíte co a jak.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
19. 11. 2013 9:22
Dobrý den, prosím zkušené mzdové. Zaměstnali jsem zaměstnance. Při podpisu pracovní smlouvy slíbil, že dodá zápočtový list a sám přiznal, že je na něho vedena exekuce. Když do týdne zápočtový list nedodal, začala jsem pátrat a zjistila jsem ,že neukončil minulý pracovní poměr a tudíž mu zápočtový list nebyl vydán. Co s tím ? Chtěla jsem po paní účetní alespoň opis exekuce, ale ten mi též odmítla vydat. Co bych dělala kdyby vedení ukončilo pracovní poměr a já měla vystavit nový zápočtový list?Prosím, prosím, nějaké tipy jak z toho ven.....Za každou radu budu moc vděčná.