Re: Pracovní smlouva
tak to vypadá, že má 2 zam-tele současně, což mít může
otázkou je, jak bude obě 2 práce zvládat, zvláště, pokud musí být ve stejnou dobu na dvou různých místech
jistě máte sjednanou zkuš. dobu, tak pokud vám jeho zaměstnání u vás dělá problémy, můžete s ním ukončit ve zkuš. době PP
pokud má jiného zam-tele, tak vám zápočtový list nedodá
dejte si od něho vlastnoručně napsat, jaké exekuce a komu se platí
také by si měl určit "hlavního" zam-tele, který bude sledovat MVZ ZP, daň. prohl. bude mít podepsané jen u jednoho zam-tele (to má asi u stávajícího, takže u vás pozor - budete danit dle příjmů).....
Re: Pracovní smlouva
poproste účetní, ať vám aspoň řekne jméno exekutora a s ním se už domluvíte co a jak.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
19. 11. 2013 9:22
Dobrý den, prosím zkušené mzdové. Zaměstnali jsem zaměstnance. Při podpisu pracovní smlouvy slíbil, že dodá zápočtový list a sám přiznal, že je na něho vedena exekuce. Když do týdne zápočtový list nedodal, začala jsem pátrat a zjistila jsem ,že neukončil minulý pracovní poměr a tudíž mu zápočtový list nebyl vydán. Co s tím ? Chtěla jsem po paní účetní alespoň opis exekuce, ale ten mi též odmítla vydat. Co bych dělala kdyby vedení ukončilo pracovní poměr a já měla vystavit nový zápočtový list?Prosím, prosím, nějaké tipy jak z toho ven.....Za každou radu budu moc vděčná.