Re: Prodloužení zkušební doby o čerpání
Navíc mi to vůbec nesedí, protože červenec měl 22 pracovních dnů + 1 svátek a vy píšete, že jste odpracovala 1 dne + 1 svátek + 13 dní dovolené, což dá dohromady pouze 15 dní a co jste dělala ten zbytek ?
Srpen měl 22 pracovních dní a vy naopak píšete o 8 odprac. dnech + 19 dnů dovolené, což je celkem 27 dnů.
Takže musíte napsat pořádně datumy, kdy jste pracovala, kdy měla dovolenou, jinak nejde správně odpovědět.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
20. 11. 2013 16:48
Dobrý den,
prosím o radu.Jako učitelka s PS od 1.1.2013 do 30.6. a následnou PS od 1.7.2013 do 30.6.2014,u které mi běží opět zkušební dob
a do 30.9.2013jsem odpracovala v červenci 1 den a měla 1 svátek,zbytek byla dovolená/13/,v srpnu odpracováno 8 dnů a zbytek dovolená /19/ ,chci zrušit pracovní poměr ve zkušební době.O čerpanou dovolenou se prodlužuje zkušební doba,kdy mohu zrušit tedy pracovní poměr ve zkušební době ? K datu 22.11.2013 ?Děkuji za odpověď.