Dobrý den, Ráda bych Vás požádala o radu, která se týká dodatku k pracovní smlouvě (PS). V PS je stanoven odstavec 1C – místo výkonu práce: prodejní prostory zaměstnavatele, popřípadě sídlo společnosti, včetně aktivit spojených s předmětem podnikání – obchodní živnosti – koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej. Dostala jsem dodatek k PS o změně bodu 1C, změna výkonu práce: Praha. Velmi mě překvapilo, že jsem uvedený dodatek dostala k podepsání pouze já ze čtyř zaměstnanců pobočky, kteří mají jinak stejné smlouvy. Jaká je v tom výhoda a nevýhoda, a co to znamená pro ostatní kolegyně, které to nedostaly k podepsání? Velmi děkuji za Váš čas a odpověď.
23. 11. 2013 23:41
Dobrý den,
Ráda bych Vás požádala o radu, která se týká dodatku k pracovní smlouvě (PS). V PS je stanoven odstavec 1C – místo výkonu práce: prodejní prostory zaměstnavatele, popřípadě sídlo společnosti, včetně aktivit spojených s předmětem podnikání – obchodní živnosti – koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej.
Dostala jsem dodatek k PS o změně bodu 1C, změna výkonu práce: Praha.
Velmi mě překvapilo, že jsem uvedený dodatek dostala k podepsání pouze já ze čtyř zaměstnanců pobočky, kteří mají jinak stejné smlouvy.
Jaká je v tom výhoda a nevýhoda, a co to znamená pro ostatní kolegyně, které to nedostaly k podepsání?
Velmi děkuji za Váš čas a odpověď.