Re: Nová provozovna s.r.o.
On totiž celý ten problém vznikl při ohlášení provozovny na živn. úřadu, kde nás pracovnice pořád uháněla dotazem, zda v pobočce bude taky plátcova pokladna, my jsme pořád mleli dokola, že ne... takže jsme možná přeslechli, zda chceme, aby informace o provozovně byla předána i na FÚ - dneska mi pracovnice na živn.úř. potvrdila, že jsme si o předání této informace měli živn. úřad (CRM) požádat,...teď už to holt nejde a musíme si to nějak zařídit sami.
Ještě jednou díky a hezký večer :-)).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
25. 11. 2013 11:41
Dobrý den,
nevím, jak na FÚ oznámit vznik nové provozovny s.r.o., která je mimo sídlo firmy (v jiném kraji ČR), nebudou se zde vyplácet mzdy, účetnictví se povede jenom v sídle firmy...
nevím, zda použít Přílohu k přihlášce k registraci anebo oznámení o změně registračních údajů anebo je to úplně jinak..?
Na našem FÚ byli sice vstřícní, bohužel paní, která toto má v popisu práce je tento týden kdesi na školení,její zástupce mii k tomu nebyl schopen nic říct, tak v tom plavu...navíc jsem prošvihla dobu 30 dnů, měla jsem zato, že tyto informace si už živn.úřad s FÚ předává jaksi automaticky...
Díky za radu i shovívavost.