Re: Nová provozovna s.r.o.
On totiž celý ten problém vznikl při ohlášení provozovny na živn. úřadu, kde nás pracovnice pořád uháněla dotazem, zda v pobočce bude taky plátcova pokladna, my jsme pořád mleli dokola, že ne... takže jsme možná přeslechli, zda chceme, aby informace o provozovně byla předána i na FÚ - dneska mi pracovnice na živn.úř. potvrdila, že jsme si o předání této informace měli živn. úřad (CRM) požádat,...teď už to holt nejde a musíme si to nějak zařídit sami.
Ještě jednou díky a hezký večer :-)).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
25. 11. 2013 11:41
Dobrý den,
nevím, jak na FÚ oznámit vznik nové provozovny s.r.o., která je mimo sídlo firmy (v jiném kraji ČR), nebudou se zde vyplácet mzdy, účetnictví se povede jenom v sídle firmy...
nevím, zda použít Přílohu k přihlášce k registraci anebo oznámení o změně registračních údajů anebo je to úplně jinak..?
Na našem FÚ byli sice vstřícní, bohužel paní, která toto má v popisu práce je tento týden kdesi na školení,její zástupce mii k tomu nebyl schopen nic říct, tak v tom plavu...navíc jsem prošvihla dobu 30 dnů, měla jsem zato, že tyto informace si už živn.úřad s FÚ předává jaksi automaticky...
Díky za radu i shovívavost.