Re: výpověď
V tomto případě výpověď neplatí, protože jste ji zaměstnaci dali v době jeho pracovní neschopnosti a tím jste porušili § 53 ZP. Samozřejmě mu můžete nabídnout ukončení PP dohodou.
§ 53
(1) Zakazuje se dát zaměstnanci výpověď v ochranné době, to je
a) v době, kdy je zaměstnanec uznán dočasně práce neschopným, pokud si tuto neschopnost úmyslně nepřivodil nebo nevznikla-li tato neschopnost jako bezprostřední následek opilosti zaměstnance nebo zneužití návykových látek, a v době od podání návrhu na ústavní ošetřování nebo od nástupu lázeňského léčení až do dne jejich ukončení; při onemocnění tuberkulózou se tato ochranná doba prodlužuje o 6 měsíců po propuštění z ústavního ošetřování,
Re: výpověď
Děkuji za opravu, přehlídla jsem, že se jedná o písmeno g, četla jsem pouze výpověď dle § 52 a dál mi to uteklo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
29. 11. 2013 9:38
Prosím pomožte mi....zaměstnanec nenahlasil PN, zaměstnavatel včera mu poslal výpověď 52, odst.g) s tím, že výpov.doba končí 31.1.2014.Dnes, tj 29.11.došla pers.odd jeho PN vystavena 25.11.2013.Firma nyni snižuje stavy, tomuto člověkovi by stejně byla nabídnuto dohodou prozvazat p.poměr. Ptám se, může zaměstn.tedy skončit 31.1.2014 ikdyž bude v PN? Děkuji moc.