Re: Odchod do SD a zdr. poj.
Ano, tak by to bylo, máte pravdu, pokud byl celý listopad kromě 30.11., platilo by se ZP za neděli. Totéž platí o nižším VZ za 1-2.12., muselo by se odvádět do MVZ.
Váš názor na ukončení dnešním dnem je správný a vhodnější pro zaměstnance. Musí však o ukončení p.p. být písemná dohoda obou stran.
Re: Odchod do SD a zdr. poj.
Jenom se optám, on se stal důchodcem od 3.12. a nebo dříve a jenom 3.12. odchází do důchodu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
29. 11. 2013 14:39
Dobrý den, prosím o radu. Zaměstnanec dnes ukončil pracovní neschopnost. Od úterý 3.12. odchází do SD a chce u nás ukončit prac. poměr. Pan šéf se rozhodl s ním ukončit PP dohodou v pondělí 2.12.2013. Podle mě, pokud to bude takto, bude nutné za tohoto člověka zaplatit za neděli 30.11. zdr. pojištění (byl nemocný celý listopad) a pokud nedosáhne potřebné výše mzdy za pondělí 2.12., tak bude nutné ZP doplatit i za 2 prosincové dny.
Navrhovala jsem, že by bylo lepší prac. poměr ukončit dohodou již dnes, kdy je ukončena i neschopnost. Tím by se nemuselo platit ZP za listopad ani za prosinec. Je, prosím, můj názor správný?
Děkuji předem za odpovědi.