Re: pořadí exekuce
Ano, nový, ale jakou silou vymůžete z člověka zápočtový list, je někde zákonem daná povinnost ho dokládat? Šéf je rád, že má sílu a já pak naháním člověka o doklady.
Re: pořadí exekuce
vy jste povinna při jeho nástupu si od něj zápočtový list vyžádat. On by to měl vědět. Bohužel, praxe je opravdu jiná, někdy vám zaměstnanec klidně podepíše, že nemá žádné exekuce a vzápětí vám jich na něj přijde 10. Zkuste,pokud víte,kontaktovat jeho bývalého zaměstnavatele, třeba by vám jeho zápočťák poslal on. Ušetříte si tím spoustu starostí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
4. 12. 2013 7:03
Čím se mám, prosím, řídit v pořadí exekucí. Mám první případ a jsem z toho trošku jelen,protože je na jednu osobu vydáno více exekucí. Je uveden dartum platebního rozkazu soudu a datum doruičení, pak došly dvě v jeden den- v informacích je uvedeno, že pořadí se řídí dnem, kdy bylo plátci doručeno nařízení výkonu rozhodnutí, tak usuzuji, že dle datumu, kdy došlo do firmy. Děkuji za každou radu.