Re: pořadí exekuce
Ano, nový, ale jakou silou vymůžete z člověka zápočtový list, je někde zákonem daná povinnost ho dokládat? Šéf je rád, že má sílu a já pak naháním člověka o doklady.
Re: pořadí exekuce
vy jste povinna při jeho nástupu si od něj zápočtový list vyžádat. On by to měl vědět. Bohužel, praxe je opravdu jiná, někdy vám zaměstnanec klidně podepíše, že nemá žádné exekuce a vzápětí vám jich na něj přijde 10. Zkuste,pokud víte,kontaktovat jeho bývalého zaměstnavatele, třeba by vám jeho zápočťák poslal on. Ušetříte si tím spoustu starostí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
4. 12. 2013 7:03
Čím se mám, prosím, řídit v pořadí exekucí. Mám první případ a jsem z toho trošku jelen,protože je na jednu osobu vydáno více exekucí. Je uveden dartum platebního rozkazu soudu a datum doruičení, pak došly dvě v jeden den- v informacích je uvedeno, že pořadí se řídí dnem, kdy bylo plátci doručeno nařízení výkonu rozhodnutí, tak usuzuji, že dle datumu, kdy došlo do firmy. Děkuji za každou radu.