Re: přednostní exekuce a nezabav.částka
Janí Jasná, můžete prosím poradit také mě? Zam.přednostní exekuce/v insolvenci/. Provedla jsem výpočet z 2/3. A dále srážku za stravenky. Slyšela jsem názor, že pokud je někdo v insolv.nemá nárok na zaměst.výhody ze stravování? Nevíte prosím něco bližšího?
Re: přednostní exekuce a nezabav.částka
Ne že nemá nárok na výhody, ale nesmí se mu už nic jiného srazit. Takže pokud mu dáváte stravenky a část mu srážíte, tak mu to nemáte srážet, ale má Vám to dát v hotovosti do pokladny.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
12. 12. 2013 13:08
prosím o radu, zam.má exekuci /přednostní /. Vztahuje se na předn.pohl.také nezabavit.částka? Je svobodná, 1 dítě a v 11/2013 byla v prac.neschopnosti. ČM má pouze 7001,-Kč ( což je podle mne méně než nezab.č.6065+1516). Znamená to tedy, že za 11/2013 neprovedu a neodvedu srážku, je to prosím správně?