Re: skladové položky
Jsou firmy, které přejímají číslování položek od svých dodavatelů, protože je to jednodušší v komunikaci s dodavateli.
Stejně tak jsou firmy, které mají vlastní číslování položek a jejich SW velmi často obsahuje i číslo položky u jednoho každého dodavatele. Takto to mají spíš větší firmy, které mají hodně skladových položek a z čísla položky se nechá velmi často vyčíst např. druh materiálu, případně i další charakteristické vlastnosti.
Každý subjekt si vybere takový systém, který mu vyhovuje. Není mi znám žádný předpis, který by tuto záležitost upravoval. ˇ
Je pravda, že účetnictví má poskytnout věrný a poctivý obraz skutečnosti, ale to zdaleka neznamená, že budeme otrocky přepisovat každé písmeno z faktury. Ostatně každá faktura vznikla na základě nějakého plnění (dodávka zboží, poskytnutí služby apod) a toto plnění zase vzniklo na základě objednávky. Pokud je tento řetězec ve firmě podchycen, tak dle mého názoru nemůže být sporu o věrném a poctivém zobrazení, stejně tak jako o průkaznosti.
Osobně jsem se setkal s oběma způsoby a žádný auditor, daňový poradce či kontrolní orgán ani jeden z nich nezpochybnil.
Spíš mi to připadá, že "člen vedení" není na své pozici příliš dlouho. Někde zaslechl něco, čemu nerozuměl a usoudil z toho, že prokáže vlastní důležitost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
18. 12. 2013 19:51
Prosím moc o názor a radu: Vedeme sklad materiálu - skladové položky nejsou úplně přesně podle faktury - ale je z toho popisu zřejmé a nikdy jsme s tím neměli problém - o jaký materiál se jedná. Kdo s tím má zkušenosti ví, že někdy je celkem problém zjistit z údajů na přijatém dokladu o co se jedná. Pokud koupíme stejný materiál od více dodavatelů také ho má každý jinak označený a my ho přijmeme na stejnou kartu. Teď jsme s tím ale měli problém - člen vedení společnosti s celkem velkým vlivem nám toto napadl, že porušujeme a obcházíme zákony, zkreslujeme účetnictví a pod. a je požadavek to co je na faktuře přesně opsat na kartu a tím pádem i na výdejku. Ptala jsem se daňového poradce a ujistil mě, že tak jak to děláme tak je to v pořádku, že nic neporušujeme, Prosím moc o Váš čas a podělení se o zkušenosti z praxe. Dělám tuto práci 11 let a nikdy mi žádný auditor při závěrce nic nevytýkal - kdyby to bylo tak důležité tak by se na to přece zaměřil ne? Moc díky