Re: odstupné + daň.příznání
Můžete si vybrat, jestli požádáte o RZD nebo si sama podáte DP. Já bych volila DP, co je novému zam-teli do odstupného, že.
Re: odstupné + daň.příznání
Citace jen pro orientaci: "Lidé, jejichž měsíční příjem převyšuje částku 103 536 korun, musí od letošního roku platit navíc solidární daň ve výši 7 %.
Pro poplatníky s příjmy ze závislé činnosti bude solidární zvýšení daně zohledněno již při výpočtu zálohy, a to na základě ustanovení § 38ha zákona o daních z příjmů (ZDP)."
Podle Vašich údajů - příjem 46 tisíc - se Vás solidární daň týkat zřejmě (nebudou-li další příjmy) nebude.
Hezký rok 2014.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
30. 12. 2013 10:26
Přeji příjemný den, prosím o informaci, zda si můžu podat daňové přiznání za rok 2013, když jsem do 3/2013 měla rodičovsku, dostala jsem výpověď + odstupné, 4-7/2013 úřad práce, 8-12/2013 zaměstnání. náleží mi sleva na poplatníka za celý rok 2013 ? a dávám do příjmů také odstupné ?
děkuji
Kostelková