Re: posílání jiných formulářů..?
Silniční daň, Vyúčtování zálohové i srážkové daně můžete odeslat dat. schránkou.
Re: DPH - datovou schránkou kdo již posí
Já jen dodám, že můžete podávat přiznání+ výpis z evidence pro PDP přes daňovou správu - EPO ( elektronickou podatelnu) tak, jak jste doposud posílala výpis pro PDP - tedy elektronicky bez el.podpisu + potvrzení poštou.
A pokud posíláte za fyzickou osobu s obratem do 6 mil. kč, můžete posílat papírově i letos.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
8. 1. 2014 5:59
Dobrý den, v 1/2014 budu poprvé posílat DPH dat. schr., proto moc prosím, kdo již posílá o zhodnocení postupu.
- Programem stáhnu DPH na plochu v XML souboru
- Nahlásím se do Dat. schr., kde načtu tento soubor a odešlu
??? kam se odesílá - pokud mám pobočku např. v Karviné, mohu poslat na dat. schr. FÚ Karviná??
Tak samo budu posílat i hlášení v režimu PDP je to tak? Zatím jsem posílala přes Fim. správu a podepsané doručovala přímo na FÚ.
Moc děkuji za rady