Re: Přílohy k DPPO za rok 2013
Děkuji myslím, že jak píšete nic vyplňovat nebudu, jen mě tam pletou ty řádky 310 a 220 z II oddílu tedy celková daň a základ daně, které v celkovém přiznání pochopitelně vyplněny mám.
Formstudio mi totiž odmítá formulář DPPO uložit, pokud nevyplním položku "Stát zdroje přijmů z nichž je podle smlouvy o zamezení dvojího zdanění uplatňován zápočet daně zaplacené v tomto státě"
Když tam napíši ČR tak mi k tomu hned přiřadí k vyplnění tuto přílohu tak nevím. Přitom my žádný zápočet daně zaplacený v zahraničí nemáme. Jak jsem psala prodáváme pouze v ČR.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
Stačilo pár úprav posudků pro invaliditu v počítači a lidé získali dávky
Kolové nápoje: Od lékárnických tajností k miliardovému marketingu
Pracujícím důchodcům se zas bude zvyšovat penze, sleva na pojistném jim navíc zůstane
Jediná chyba v přehledu může znamenat zbytečné tisíce navíc
20. 1. 2014 13:16
Dobrý den,
vyplňuji DPPO za rok 2013 v programu formstudio nově to po mě chce vyplnit "Samostatnou přílohu k tabulce I přílohy č. 1 II. oddílu"
Zápočet daně zaplacené v zahraničí medodou prostého zápočtu.
Přitom naše společnost obchoduje jen na území ČR.
Musím tuto tabulku vyplňovat a pokud ano stačí jen řádky č. 1 a 2 odkazující se na (ř.310 II oddílu) a (ř.220 II. oddílu), které mám vyplněni v přiznání?
Děkuji
Hana