Dobrý den, dnes jsem se pokoušela poslat přiznání k DPH datovou stránkou, je postup prosím správný ? Program mi vytvořil soubor MXL, dále mě navedl na stránky daňové správy, kde jsem soubor zkontrolovala ( nalezené chyby ) a zeptalo se mě jestli chci soubor uložit ve svém PC k odeslání datovou schránkou. Soubor jsem uložila na plochu - pokud ho chci otevřít, neotevře se. Další postup bude prosím, že běžně tento soubor na ploše odešlu datovou schránkou, je normální, že nelze otevřít ? Děkuji.
Re: datová schránka DPH
Na portálu daň.správy se mi otevřel, údaje, částky jsem zkontrolovala, ale přímo ze stránek daň. správy mě to nenabídlo odeslání pouze zda chci soubor uložit. Prosím pomoc.
Re: datová schránka DPH
Tak to jsem asi přehlídla, takže prostě poslat ze stránek daň. správy. Pouze mi to sdělilo číslo ID dat.schránky finan. úřadu, pod který spadáme - takže někde v těchto místech by mělo být odeslání do dat. schránky ?
21. 1. 2014 21:02
Dobrý den, dnes jsem se pokoušela poslat přiznání k DPH datovou stránkou, je postup prosím správný ? Program mi vytvořil soubor MXL, dále mě navedl na stránky daňové správy, kde jsem soubor zkontrolovala ( nalezené chyby ) a zeptalo se mě jestli chci soubor uložit ve svém PC k odeslání datovou schránkou. Soubor jsem uložila na plochu - pokud ho chci otevřít, neotevře se.
Další postup bude prosím, že běžně tento soubor na ploše odešlu datovou schránkou, je normální, že nelze otevřít ?
Děkuji.