Re: PDP - pozdě dodaná faktura
klidně dejte do aktuálního, zřejmě prosinec, je to revers, nic se nestane
Re: PDP - pozdě dodaná faktura
Myslíte? To by bylo super. Fakt se mi nechce dělat dodatečné přiznání, kvůli tomu, že někdo není schopný dodat fakturu, o kterou jsem snad 100x upomínala a dodal ji až na základě doporučeného dopisu teprve teď v lednu... Tak že bych tu fa dala do 4.Q 2013? Ten vyzývací dopis mám připnutý u té faktury a na té faktuře mám datum, kdy to došlo.
Re: PDP - pozdě... - ještě prosím
Dívám se na tu fakturu a je na ní uvedeno, že daň odvede zákazník. Je tam částka bez daně a s daní, obě jsou stejné. Nikde není sazba DPH... U řádku DPH není nic. Mám brát, že uvedená částka je bez DPH a do přiznání vyměřit k ní DPH? Myslím, že je blbost, že by to bylo s DPH...
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
22. 1. 2014 11:24
Dobrý den, prosím o pomoc. V květnu 2013 jsme si nechali dělat nějaké vodařské práce. Pán donesl fakturu, která ale byla špatně, tak jsme mu ji vrátili na opravu. Přes několikeré urgence ale opravenou fakturu donesl až teď v lednu, protože jsem mu napsala vyzývací dopis k dodání této fa. Když jsem ji chtěla zaúčtovat, zjisitila jsem, že jde o PDP, na faktuře je DUZP dokonce 17.4.2013! Co teď s tím? Můžu fakturu dát do DPH za 4.Q 2013 nebo musím udělat dodatečné za 2.Q 2013? Děkuji všem.