POHODA - ukončení PP a omluvená absence

• (neregistrovaný)

23. 1. 2014 11:31

Dobrý den,

prosím o radu. Ukončuji PP pracovníkovi k 24.1. - dohodou. U vystavené mzdy v záložce hrubá mzda mi automaticky vyjíždí u pole Omluvená absence 7 k.d. a já nechápu kde to pohoda vzala. Je to rozdíl 31 kal.dní - 24. kal. dní trvání pracovního poměru? Proč, co to znamená?

Abych se přiznala, opravdu nevím.

Nemocný nebyl, dovolená 2 dny, nastavena sleva na poplatníka, nárok na dovolenou nevznikl...vše vypadá normálně a mi to vrtá hlavou.

Děkuji za případné vysvětlení.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 1. 2014 12:33

Lenka28 (neregistrovaný)

Re: POHODA - ukončení PP a omluvená abse
      Zkontrolujte si:

Najeďte na Personalistika - najeďte na zaměstnance - pak klikněte na nepřítomnost a zkontrolujte zadané údaje. Máte správně zadané datum ukončení PP? Kolonka pracovní poměr - datum odchodu?

• 23. 1. 2014 12:35

Lenka28 (neregistrovaný)

Ještě - píšete, že nevznikl nárok na dovolenou, ale udáváte dovolená 2 dny?

• 23. 1. 2014 15:05

ZR (neregistrovaný)

Děkuji...kontrolovala jsem to, nepřítomnost, datum odchodu, nic nestandardního tu není, všechno právě sedí, dovolená byla z loňska, nenapadá mě co by ta omluvená absence měla být nebo kde se to vzalo..

• 23. 1. 2014 15:13

Lenka28 (neregistrovaný)

Hloupá otázka, ale děláte mzdy v roce 2014? Již jste přešla z roku 2013 na rok 2014? Nepřeneslo se vám tam něco ze starého roku?
      Je to divné. Zavolejte si na Pohodu na Hot linku - uričtě vám rádi pomohou. Nic mě nenapadá. Jedině vše znovu zkontrolovat. Zkuste mzdy zrušit a udělat nově.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).