Re: POHODA - ukončení PP a omluvená abse
Děkuji...kontrolovala jsem to, nepřítomnost, datum odchodu, nic nestandardního tu není, všechno právě sedí, dovolená byla z loňska, nenapadá mě co by ta omluvená absence měla být nebo kde se to vzalo..
Re: POHODA - ukončení PP a omluvená abse
Hloupá otázka, ale děláte mzdy v roce 2014? Již jste přešla z roku 2013 na rok 2014? Nepřeneslo se vám tam něco ze starého roku?
Je to divné. Zavolejte si na Pohodu na Hot linku - uričtě vám rádi pomohou. Nic mě nenapadá. Jedině vše znovu zkontrolovat. Zkuste mzdy zrušit a udělat nově.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
23. 1. 2014 11:31
Dobrý den,
prosím o radu. Ukončuji PP pracovníkovi k 24.1. - dohodou. U vystavené mzdy v záložce hrubá mzda mi automaticky vyjíždí u pole Omluvená absence 7 k.d. a já nechápu kde to pohoda vzala. Je to rozdíl 31 kal.dní - 24. kal. dní trvání pracovního poměru? Proč, co to znamená?
Abych se přiznala, opravdu nevím.
Nemocný nebyl, dovolená 2 dny, nastavena sleva na poplatníka, nárok na dovolenou nevznikl...vše vypadá normálně a mi to vrtá hlavou.
Děkuji za případné vysvětlení.