Re: POHODA - ukončení PP a omluvená abse
Děkuji...kontrolovala jsem to, nepřítomnost, datum odchodu, nic nestandardního tu není, všechno právě sedí, dovolená byla z loňska, nenapadá mě co by ta omluvená absence měla být nebo kde se to vzalo..
Re: POHODA - ukončení PP a omluvená abse
Hloupá otázka, ale děláte mzdy v roce 2014? Již jste přešla z roku 2013 na rok 2014? Nepřeneslo se vám tam něco ze starého roku?
Je to divné. Zavolejte si na Pohodu na Hot linku - uričtě vám rádi pomohou. Nic mě nenapadá. Jedině vše znovu zkontrolovat. Zkuste mzdy zrušit a udělat nově.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jediná chyba v přehledu může znamenat zbytečné tisíce navíc
Změna hlášení má háček. Všechny formuláře pojišťovnám se podávají dál postaru
Květnové svátky posunou výplaty důchodů
Připravovaná novela stavebního zákona: Znovu a lépe?
Perličky z diskuze účetních k JMHZ
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
23. 1. 2014 11:31
Dobrý den,
prosím o radu. Ukončuji PP pracovníkovi k 24.1. - dohodou. U vystavené mzdy v záložce hrubá mzda mi automaticky vyjíždí u pole Omluvená absence 7 k.d. a já nechápu kde to pohoda vzala. Je to rozdíl 31 kal.dní - 24. kal. dní trvání pracovního poměru? Proč, co to znamená?
Abych se přiznala, opravdu nevím.
Nemocný nebyl, dovolená 2 dny, nastavena sleva na poplatníka, nárok na dovolenou nevznikl...vše vypadá normálně a mi to vrtá hlavou.
Děkuji za případné vysvětlení.