Re: Nárok na dovolenou - poradí někdo?
Pěkný překlep- samozřejmě do skončení .....
Vycházím z toho, že tazatelka má překlep. Na ukončení PP se dohodli -28.2.2014. Předpokádané ukončení PP je 20.2.2014 - tady bude zřejmě překlep, myslím, že tazatelka chtěla napsat předpokládané ukončení nemoci. Ale ani tak těch 21 dní nedá dohromady.
Omlouvám se všem... Toho 20.2.2014 se jedná o ukončení pracovní neschopnosti.. Pracovní poměr končí posledního února
Tedy pracovní neschopnost se nepovažuje za odpracovanou dobu?
Pouze u pracovního úrazu by se považovala za odprac. dobu pro výpočet dovolené??
Děkuji za reakce všem a omlouvám se za překlep
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
27. 1. 2014 11:16
Dobrý den, mám nárok na nějakou dovolenou za 2014 v tomto případě? Po několika letech práce u zaměstnavatele jsme se dohodli na skončení pracovního poměru 28.2.2014. Bohužel dne 6.1.2014 jsem byla nucena nastoupit do nemocnice na zákrok. Předpokládané ukončení PP je 20.2.2014. Mám v tomto případě nárok na nějakou dovolenou a kolik dnů ( máme normálně 20 dnů za rok) či vůbec žádnou díky nemoci??
Velice děkuji za vysvětlení a pomoc. Hezký den všem