Re: Vyúčtování srážkové daně
Aha, načítáte data z jiného programu? Zkuste vyplnit ručně.
Re: Vyúčtování srážkové daně
normálně ručně vepisujete údaje. Také načítám z účetního sw a někdy musím dělat ruční zásah, třeba vyplnění jména jednatele jako zástupce oprávněného k podpisu. Nuly by tam měly jít normálně vepsat. v roce 2012 jsem také podávala elektronicky jen s nulama - nevzpomínám si, že by mi něco nešlo. Určitě podat musíte. Zkuste prostě z akce vyskočit, po chvilce zkuste znovu, někdy jsou některé věci "mezi nebem a zemí", určitě se Vám to povede. Ještě dotaz...ty chyby jsou uvedeny jako kritické - nepropustné nebo propustné?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
28. 1. 2014 11:35
Dobrý den,
dělám vyúčtování srážkové dani, žádnou jsme vloni neměli, takže chci poslat nulové vyúčtování, jenže na daňovém portále mi to píše tyto chyby:
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.2 (Na dani v průběhu měsíce bylo sraženo) neodpovídá sumě sl.2 pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.9 (Dodatečné vyúčtování) neodpovídá sumě sl.9 pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.10 (Na dani bylo odvedeno celkem) neodpovídá sumě sl.10 pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.6 (Částka odvedené daně, k níž se váže dod. podepsané prohl.) neodpovídá sumě sl.6 pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.8a (Vyúčtovaná částka) neodpovídá sumě sl.8a pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.3 (Částka ze sl.1, která má být odvedena ve lhůtě podle § 38d odst. 3 věty druhé zákona) neodpovídá sumě sl.3 pro měsíce 1 až 12.
Není vyplněna žádná hodnota v Části I.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.1 (Na dani v průběhu měsíce mělo být sraženo) neodpovídá sumě sl.1 pro měsíce 1 až 12.
Nevíte někdo co s tím, mám to i přes hlášení těchto chyb odeslat? Nebo se nulové vyúčtování neposílá vůbec?
Předem děkuji