Re: Vyúčtování srážkové daně
Aha, načítáte data z jiného programu? Zkuste vyplnit ručně.
Re: Vyúčtování srážkové daně
normálně ručně vepisujete údaje. Také načítám z účetního sw a někdy musím dělat ruční zásah, třeba vyplnění jména jednatele jako zástupce oprávněného k podpisu. Nuly by tam měly jít normálně vepsat. v roce 2012 jsem také podávala elektronicky jen s nulama - nevzpomínám si, že by mi něco nešlo. Určitě podat musíte. Zkuste prostě z akce vyskočit, po chvilce zkuste znovu, někdy jsou některé věci "mezi nebem a zemí", určitě se Vám to povede. Ještě dotaz...ty chyby jsou uvedeny jako kritické - nepropustné nebo propustné?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
Stačilo pár úprav posudků pro invaliditu v počítači a lidé získali dávky
Kolové nápoje: Od lékárnických tajností k miliardovému marketingu
Pracujícím důchodcům se zas bude zvyšovat penze, sleva na pojistném jim navíc zůstane
Jediná chyba v přehledu může znamenat zbytečné tisíce navíc
28. 1. 2014 11:35
Dobrý den,
dělám vyúčtování srážkové dani, žádnou jsme vloni neměli, takže chci poslat nulové vyúčtování, jenže na daňovém portále mi to píše tyto chyby:
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.2 (Na dani v průběhu měsíce bylo sraženo) neodpovídá sumě sl.2 pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.9 (Dodatečné vyúčtování) neodpovídá sumě sl.9 pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.10 (Na dani bylo odvedeno celkem) neodpovídá sumě sl.10 pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.6 (Částka odvedené daně, k níž se váže dod. podepsané prohl.) neodpovídá sumě sl.6 pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.8a (Vyúčtovaná částka) neodpovídá sumě sl.8a pro měsíce 1 až 12.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.3 (Částka ze sl.1, která má být odvedena ve lhůtě podle § 38d odst. 3 věty druhé zákona) neodpovídá sumě sl.3 pro měsíce 1 až 12.
Není vyplněna žádná hodnota v Části I.
Na součtovém řádku Části I. hodnota sl.1 (Na dani v průběhu měsíce mělo být sraženo) neodpovídá sumě sl.1 pro měsíce 1 až 12.
Nevíte někdo co s tím, mám to i přes hlášení těchto chyb odeslat? Nebo se nulové vyúčtování neposílá vůbec?
Předem děkuji