Re: dohoda o rozvázání pracovního poměru
Mám to prosím dobře? Myslím i datum sepsání ( o 2 dny dříve než chci skončit?) Děkuji
DOHODA O ROZVÁZÁNÍ PRACOVNÍHO POMĚRU
Zaměstnavatel:
(název,adresa,IČ)
a
Zaměstnanec:
(jméno,adresa,rodné číslo)
Žádám o ukončení PP dohodou dle § 49 zák. práce z důvodu nezbytné péče o dvě děti ve věku 3 let, což je vážným důvodem dle § 5 písm.c) zák. o zaměstnanosti.
Dohoda byla vyhotovena dvojmo, jedno vyhotovení převzal zaměstnavatel, druhé
zaměstnanec.
Datum:5.2.2014
Re: dohoda o rozvázání pracovního poměru
No, jenže pokud zaměstnavatel nevyhoví, tak budete muset podat výpověď s 2 měs. výpovědní dobou a od toho 8.2. do konce výpovědní doby jste povinna chodit do práce. Možná jste měla zaměstnavateli dohodu navrhnout dříve tak, aby v případě jeho odmítnutí vám výpovědní doba uběhla v době rodičovské dovolené. Takže se zaměstnavatelem komunikovat v rukavičkách, protože jestli vám drží místo a vy mu 2 dny před nástupem sdělíte, že chcete končit ..... taky by nemusel být moc vstřícný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
31. 1. 2014 13:07
Dobrý den
prosím o radu jak sepsat dohodu o rozvázání pracovního poměru z důvodu péče o děti( dvojčata).
8.2.2014 budou mým dvojčatům 3 roky, zaměstanavtel mi hlídá místo do tří let. Jenže jsem denně dojížděla cca 100 km, proto jsem nucena dát výpově´d dohodou. Nevím jak to přesně sepsat, abych měla nárok na podporu na ÚP.
děkuji