Re: Účtování záloh zaměstnanců na nákupy
Vendy, a to by muselo být účtováno 211/335 ve výši stejné jaká byla dána záloha? jinak by to přece nešlo.?
Re: Jak ale uhlídat 30 zaměstnanců?
Vyúčtovaná vždycky, když přinese paragon (už jen kvůli tomu, aby nosili včas a nedělali mi hokej v DPH). Jednou za čas inventura. Z pohledu zam-ců se mi osvědčily normální notýsky, kde i podepisovali převzetí a měli přehled, aniž by mi lezli do compu. No pravda, je to asi 15 let zpátky, notýsky měl stavbyvedoucí v trezoru a účtárna byla jinde.
Re: Jak ale uhlídat 30 zaměstnanců?
Např. SW Pohoda má možnost nastavení u jednotlivých účtů salda tak, že se párují předpisy a platby podle IČ (u zaměstnánců místo IČ zadávám příjmení a jméno)
Perfektně pak vidím podle jednotlivých pracovníků, kolik ještě mají na záloze. Využívám hlavně v ostatních závazcích při platbách kartou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Podnikatelé budou muset u EET nahlásit i provozovny, kde přijímají neevidované tržby
JMHZ v praxi: Jak správně využít služby a vyhnout se zbytečným chybám
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
Stačilo pár úprav posudků pro invaliditu v počítači a lidé získali dávky
Kolové nápoje: Od lékárnických tajností k miliardovému marketingu
3. 2. 2014 20:02
Prosím jak účtujete o těchto zálohách?
1. 335/211
2. 501/335?
3. 343/335?
jenže jak zaúčtovat 2. a 3. do pokladny když tam není účet 211? Jak to účtujete Vy? a když zaúčtuji č. 2. a 3. vnitřně tak mi to nebere DPH?? děkuji za odpovědi