Re: Dodatečné DP k DPH
Do dodatečného k DPH zapisujete pouze změny.
Následným souhrnným hlášením se opravují údaje, které plátce uvedl v předchozích podáních (souhrnném hlášení nebo následném souhrnném hlášení) vztahujících se k danému kalendářnímu čtvrtletí. Opravou údajů se rozumí vložení nového řádku (v případě, že předchozí podání tento řádek vůbec neobsahovalo), storno řádku z předchozích podání (v případě, že v předchozím podání tento řádek neměl být vůbec uveden) a oprava údajů řádku z předchozích podání.
Re: Dodatečné DP k DPH
do dodatečného pouze rozdíly oproti původnímu, takže jen tu jednu zapomenutou fakturu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
4. 2. 2014 20:53
Prosím o radu, za 4Q2013 jsem měla špatně kod DPH a nepromítla se mi faktura na SK do DPH ř.20-vývoz zboží. Teď potřebuji podat DDP a nevím zda uvést do DDP jen chybějící fakturu nebo celé přiznání k DPH znovu? Daň zůstává stejná, jen mi chybí ta jedna faktura v ř.20 A do SH také vše znovu celé nebo jen opravnou částku? Děkuji