Dobrý den, mam dotaz, máme hodně faktur přijatých i vystavených v přenosu, většinou stavaři, podlaháři, elektrikáři, vodaři...i malíři, co lepí tapety Ted jsme ale dostali fakturu od reklamního studia, kteří nám taky pro zákazníka lepili tapetu, na faktuře je uvedeno "instalace fototapety" - já tvrdím, že je to přenos, oni zas neví, co to přenos je a že už tak vystavili asi 2tis faktur...tak jsem z toho ted zmatena, jak to je? když jsou jen reklamní agentura, tak neúčtují v přenosu? Děkuji za odpověď...
5. 2. 2014 8:26
Dobrý den,
mam dotaz, máme hodně faktur přijatých i vystavených v přenosu, většinou stavaři, podlaháři, elektrikáři, vodaři...i malíři, co lepí tapety
Ted jsme ale dostali fakturu od reklamního studia, kteří nám taky pro zákazníka lepili tapetu, na faktuře je uvedeno "instalace fototapety" - já tvrdím, že je to přenos, oni zas neví, co to přenos je a že už tak vystavili asi 2tis faktur...tak jsem z toho ted zmatena, jak to je? když jsou jen reklamní agentura, tak neúčtují v přenosu? Děkuji za odpověď...