Re: tiskopis Hlášení k záloze důchodové
Dobrý den, nemám, SW mi nabídl vzor 1, starý, a přitom už jsem si koupila upgrade Stereokastner na rok 2014, zeptám se jich na hotline, mnohokrát dekuji za radu, pěkný den,Andy
Re: tiskopis Hlášení k záloze důchodové
Sloupec 03a Označení vyměřovacího základu uveďte jednu z možností: 1 – jeden (popřípaděprvní) vyměřovací základ u zaměstnavatele 2 – druhý vyměřovací základ u téhož zaměstnavatele 3 – třetí vyměřovací základ u téhož zaměstnavatele 4 – čtvrtý vyměřovací základ u téhož zaměstnavatele atd.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
6. 2. 2014 13:18
Dobrý den
vyplnila jsem tiskopis Hlášení k záloze na pojistné na důchodové spoření za leden 2014. tiskopis mi připadá stejný jako byl loni a sw vše sám vyplnuje a já to pak odesílala přes datovku. pracuji ve Stereo Kastner a používám Formasistent.
tiskopis za leden mi hlásí chybu ve sloupci 07, 07a a 07b.
do sloupce 07 naskočila nula, žádný vypořádaný přeplatek na poplatníka není, nevíte jestli se musí tedy vyplnit sl.7a a 7b? a i když jsem to zkoušela, stále není spokojen a hlásí mi závažnou chybu.
zkusila jsem to ignorovat, ale přišla tato hláška:
,,Byly zjištěny tyto nepropustné chyby:
1. K - Na ř. 1 tabulky dle poplatníků:
Musí být vyplněno označení vyměřovacího základu.,,
prosím máte nekdo zkušenost s tímto tiskopisem? ev. mám něco ješte dovysvetlit či popsat? dekuji mnohokrát
Andy