Re: Roční zúčtování záloh - Pohoda
z DPP byla zálohová daň? Pokud ne a byla srážková, tak neřešíte. S odměnou společníka nevím, to by mě také zajímalo.
Zvýhodnění na děti, když zadáte v pohodě od 04/2013, tak jaká se Vám tam vypočítá částka? Protože mně se v Pohodě zadává automaticky celoroční nárok 13.404,- Kč, pokud ho nepřepíši ručně. Nechala bych tam od 04/13 a částku 13.404,- Kč, to by se Vám mělo vypočítat správně
Re: Roční zúčtování záloh - Pohoda
ano z DPP byla odvedena zálohová daň, máte pravdu, že u zvýhodnění na dítě se částka nemění a je stále 13.404,-Kč.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 2. 2014 11:19
Dobrý den,
dělám poprvé roční zúčtování záloh daně ze závislé činnosti zaměstnancům v programu Pohoda. Zaměstnanec má klasický pracovní poměr (podepsané prohlášení), dále má ve stejné firmě DPP a také se mu vyplácela měsíčně odměna společníka. Zaměstnance mám evidovaného 3x, pro každý pracovní poměr zvlášť, jak mu provést roční zúčtování daně ze 3 pracovních "poměrů" hromadně ??
Navíc od ledna do března pracoval u jiného zaměstnavatele, údaje z bývalého zaměstnání jsem si zadala ke klasickému pracovnímu poměru, jen si nejsem jistá jak mám uvést odpočet na děti, mám je vedené od 04/2013, ale nárokoval je i v předešlém zaměstnání za leden-březen, mám je uvést s nárokem od 01-12/2013 ?
Děkuji