Re: Ukončení nemoci a pravděpodobný výdě
Tu už jsem si prošla, ale moc to nechápu s těma prémiema. Řidiči dostávají prémie podle toho jak jezdí, jeden měsíc dostanou cca. 3000,- a další měsíc třeba nic...máme tu asi 70 zaměstnanců a všichni jsou to řidiči kamionové dopravy, všichni mají měsíční sazbu 9800,- ale prémie má každý úplně jiné a jak říkám jeden měsíc prémie dostanou pak zase třeba ne. Jsem zoufalá, prosím poraďte.
Re: Ukončení nemoci a pravděpodobný výdě
Dělám to tak, že vezmu průměrné výdělky ostatních řidičů z toho čtvrtletí a vyprůměruji to. Nepočítám jinak, můžete použít průměr někoho na stejné pozici, taky máme řidiče a každý má jiný průměr, proto to dělám takto :)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
10. 2. 2014 14:49
Dobrý den, moc prosím o radu. Zaměstnanec byl od 11.9.2013 do 23.12.2013 v pracovní neschopnosti. Ve mzdách za leden mi to píše, že v minulém čtvrtletí bylo odpracováno méně než 21 dní a musím spočítat pravděpodobný výdělek. Jeho měsíční mzda je 9800 + prémie a stravné ( ty ale dostávají podle toho, jak jezdí - řidič kamionové dopravy). Jak mám spočítat pravděpodobný výdělek? děkuji mockrát.