Re: OSVČ a výdaje procentem
no vystavene faktury dobre, ale stejne je nemusi mit vsechny v 2013 uhrazeny .Tak staci pokud vam napise celkove prijmy a pak uz dal nic nerešíte.... ? Jasne, jeste si vezmu kolik platili na zalohy na sp a zp kvuli prehledum a jinak me nic nenapada...
diky moc
Na co zní objednávka (smlouva)?
Na zpracování daňového přiznání?
Na zpracování přehledů na OSSZ, na ZP?
Na zpracování evidence příjmů?
Za co jste dle smlouvy odpovědná?
Požaduji
výpis z živnostenského rejstříku atd., abych mohla posoudil správnost uplatnění výše % výdajů
přehled o příjmech - bankovní výpisy (nebo jejich soupisy třeba v exelu), pokladní doklady
vydané faktury (fyzicky)
vyúčtování a přehledy (inventury) z OSSZ a ZP
Nejsem daňový poradce, proto zpracovávám jen přehledy příjmy, podklady pro daňové přiznání, Přehled pro OSSZ a Přehled pro ZP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
Podnikatelé budou muset u EET nahlásit i provozovny, kde přijímají neevidované tržby
JMHZ v praxi: Jak správně využít služby a vyhnout se zbytečným chybám
Dohlášení údajů zaměstnance: Videonávod radí, jak na to krok po kroku
Kdy musí důchodci podat daňové přiznání a zdanit svůj důchod?
24. 2. 2014 13:04
dobry den,
prosim, poradite mi jak řešíte se zakaznikem ? požádala me známa o zpracování dan. přiznání, je pouze osvč a chce výdaje procentem.
Nikdy jsem takhle jeste nedelala.
Co si od lidi berete ? pokud chce procentem, stačí pokud mi napíše celkové příjmy co obdržela v 2013 ? Nebo jak si ověřujete, že vám dala částku příjmu správně, že neco třeba "omylem zapomene" atd... ?